Poštovani partneri,

   posle petogodišnjeg rada elektroinstalaterska radnja "Elektron" od januara 2003. godine posluje kao preduzeće "Mont-elektron" o.d. Kruševac.

 

   Delatnost preduzeća je projektovanje, izvođenje, stručni nadzor i ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija sa izdavanjem atesta.

 

   Preduzeće poseduje Licence za izradu tehničke dokumentacije i izvođenje električnih i gromobranskih instalacija i ovlašćenje Ministarstva rada za vršenje pregleda i ispitivanja novih, odnosno rekonstruisanih električnih i gromobranskih instalacija sa izdavanjem atesta.

 

   Renomirana pozicija koju je firma stekla na tržištu, posledica je dobre organizacije, posedovanje stručnog i ambicioznog kadra, brižljivo odabranih stručnih saradnika, saradnje sa naučnim ustanovama, kao i informatičke podrške u koju preduzeće neprestano ulaže.

 

   Izrada tehničke dokumentacije, stručni nadzor i izvođenje električnih i gromobranskih instalacija, preduzeće vrši poštujući pravilnike, normative i tehničke preporuke elektroprivrede Srbije, JUS i ISO standarde.

 

   Želimo da i Vi prepoznate naš stil rada, da se uverite u kvalitet i pouzdanost koju pružamo u ispunjavanju Vaših zahteva.

 

   Vi ćete se sami uskoro uveriti da će naša saradnja biti pravo poslovno zadovoljstvo.

Vaš "MONT-ELEKTRON"